Super Greens

Super Greens fra Kannaway

Enkel - Ren - Nærende

Super Grøn Alkalisk/Basisk miks
Antioxidant Boosting
Bi-Bong Vitalitet Urte miks
Probiotisk mave/tarm Sundhed

Kannaway SuperGreens giver dig en helt ny måde at supplere din kost på
Vi ved allerede så meget, som at indetage CBD hampolie, som tilskud til din kost er fantastisk til at hjælpe din krop til at vedligeholde en balance. Med et dagligt indtag af SuperGreens bliver det lettere for din krop at optage hampens ernæringrige fordele.

I vores travle hverdag er det ikke altid at vi har tid og mulighed for at få vores helt komplette måltider og har en tendens til at vælge det der er hurtig og let. Fastfood og Pizza er virkelig noget, der kan spises med den ene hånd, mens vi skriver en tekst, holder vores barn eller kører igennem byen med den anden. Men hvad kommer vi til at mangle med denne alt for typiske kost?

Det kan være svært for mange af os at få de vitaminer, mineraler, fiber, protein og andre komponenter, vi har brug for i vores kost hver dag. Kannaway SuperGreens gør det nemmere end nogensinde at få superfoods og næringsstoffer, som din krop har brug for hver dag for at trives. Et pulveriseret dagligt supplement, Kannaway SuperGreens er formuleret med 40 forskellige superfood og næringsstoffer der sikre, at du kan få alle byggestenene til en sund krop.

Hver superfoodblanding, der er inkluderet i Kannaway SuperGreens - som vores grønne blanding, antioxidantblanding, fiberblanding og fordøjelsesblandinger - er blevet omhyggeligt formuleret for at fremme fuldstændig ernæring for optimal sundhed. Disse ingredienser omfatter hvede, byg og alfalfa græs, spinat, broccoli, grønkål, acai, gulerod, sukkerroer, gurkemeje, hør og chia frø, hampemel, og vores eksklusive Bi-Bong urteekstrakter og meget mere.

Vores unikke superfood blanding er skabt ved hjælp af hampeprotein og andre naturlige ingredienser og er sammensat med vores proprietære Bi-Bong urteblanding for at hjælpe med at skabe balance i din krop og understøtte fordøjelsesskader. Kannaway SuperGreens er uden tilsat sukker, men med stevia for en ren, nærende grøn smag.

Tilføjelse af 40 superfoods til din kost er ubesværet med Kannaway SuperGreens. Du skal blot tilføje en scoop til ca 250 ml vand, frugtjuice, mælk eller din yndlingsdrik og nyd hjemme eller på farten. Du kan også lave mad med Kannaway SuperGreen som ingrediens eller tilføje det til smoothies, acai skåle, havregryn og meget mere.

Kannaway Super Greens indeholder 40 forskellige superfoods
Kun økologiske og organiske produkter
Indeholder mælkesyre-bakterier til at holde tarmen sund

Indhold: Super Green Alkaline Blend, Spirulina, Hvede Grass, Byg Grass, Lucerne Grass, Broccoli, Spinat, Chlorella (Cracked Cell Wall), Grønkål, Søgræs, Acai, Maca, Gulerod, Rødbede, Moringa Leaf, Hyben, Æble, Ananas, Gurkemeje, Sort peber, Super Fiber Blend, Hamp Mel, Hørfrø, Chia, Apple Pektin probiotiske Gut Health blanding, Lactobacillus acidophilus, Protease (Aspergillus oryzae), Lipase (Aspergillus niger), Cellulase (Aspergillus niger), Amylase (Aspergillus oryzae), FOS (Fructooligosaccharider fra Cikorierod) Bi-Bong Vitality Herbal blanding, Grøn te ekstrakt, Atractylodes, Lakridsrod, Ginseng, Astragalus, Goji Bær, Reishi, Løvstikke rod, Angelica (Dong Quai) Root, Aged Appelsinskal, Kanel, Pebermynte, Silica, Stevia ekstrakt.

Folder med Supergreens

Label med specifikationer

Kannaways opskrifter med SuperGreens


Super Greens Cups