Power Protein

Power Protein fra Kannaway

Designet til at være en vægtstyringsprotein shake. Power Protein er perfekt til alle, der ønsker at tabe kropsfedt eller opbygge muskelmasse.

Vi er glade for at annoncere den officielle lancering af Kannaways nyeste protein pulver - Power Protein. Designet til at være en vægt regulerings shake, er Power Protein perfekt til alle, der ønsker at tabe kropsfedt eller opbygge muskelmasse.

Når det bruges som en del af en sund kost og en aktiv livsstil, kan Kannaway Power Protein hjælpe dig med at nå dit vægttab og fitness mål uden at tage for meget tid ud af din dag.

Et nemt måltids erstatning, simpelt at blande to scoops af Power Protein i 250 ml vand, frugtjuice, mælk eller din favorit drik eller smoothie og drik det hjemme eller på farten. At spise rigtigt behøver ikke at bremse dig.

Hver scoop servering af Power Protein indeholder

  • 20 gram protein
  • 9 essentielle aminosyrer
  • Omega 3 & 6 fedtsyrer
Power Protein fremmer sunde spisevalg ved at skabe en mætheds følelse, der afskrækker snacking mellem måltiderne. Kannaway Power Protein er sødt med rent rørsukker og organisk stevia ekstrakt og med smag af kakaopulver til en lækker måltids erstatnings drik. Kannaway Power Protein har en sojafri formular, der indeholder

  • Hvede protein isolat
  • Hamp frø protein
  • Ikke-GMO ingredienser
  • Proprietær Bi-Bong urteblanding
Gør det smarte valg, og begynd at tilføje Kannaway Power Protein til din ernæringsplan.


Indhold:
Proprietary Protein Blend - valleproteinisolat, hampefrø protein Proprietary BiBong Herbal Blend - Ginseng Root, Cassia, Astragulus Root, Eucommia, Angelica sinensis, Achyranthes Root, Morinda Root, Teasel Root, lakridsrod Andre Ingredienser: Økologisk Rørsukker, kakaopulver , guargummi, Økologisk Stevia Extract

PowerProtein Trifold (PDF)
Power Protein Guide – Vægttab (PDF)

Kannaways gode råd med Power Protein


Power Protein shake fra Kannaway