Cannabis® Beauty

Cannabis Beauty

Cannabis Beauty Anti-aging hudpleje - omfatter fem hamp-baserede produkter
De kan bruges hver for sig eller sammen som en komplet hudpleje serie i din daglig rutine. Til at rengøre, fugtige, nære og beskytte huden, så den bliver sund og ungdommelig.
Produkterne i Cannabis Beauty hudpleje er udstyret med Kannaways proprietær blanding af botaniske ingredienser – BiBong Hemp Formula.
Goji bær, drage blod, hyben, poria cocos, astragalus rod og mere, der er designet til at forbedre fugtigheden i din hud og hydrere din hud.

Den nye Cannabis Beauty linje indeholder følgende produkter:

Burdock & Hemp Cleanser: Borre er en værdifuld ingrediens til at fjerne stress og rense for snavs og indeholder B5 til at opretholde hudens fugt og gøre huden blød og lækker.

Licorice & Hemp Exfoliator:  Exfoliere huden livlig  med masser af vitaminer, mineraler – fed syre – hyben frø. – Bentonit ler er brugt i tusinder af år til at rense huden for de daglige døde hudceller og give huden friske naturlig udseende.

Green Tea and Hemp Perfecting maske: Ekstrakt af grønteblade giver stærk antioxidant beskyttelse og formindsker ældningstegn og huden får en smuk naturlig glød – Masken giver masser af fugt og strammer op.

White Peony & Hemp Serum: Hvid Peon er en stærk antioxidant giver huden en naturlig udstråling. Drageblod er tilsat for at hjælpe naturligt mod træthed og ældning. Acetyl Hexapeptide 8 er en unik anti-rynke peptide som hjælper huden til at se og føles frisk og ungdommelig.

Ginseng & Hamp Fugtighedscreme: Ginseng bekæmper rynker og fremmer hudens kollagen og efterlader huden med et smukt og ungt udseende. Vitamin C forebygger mod ældning og giver huden klart udseende.

Kannaway - CleanserKannaway - ExfoliatorKannaway - MoisturizerKannaway - MaskKannaway - Serum
Læs om alle produkter her
eller klik på billederne og læs om de enkelte produkter


Facts om Cannabis Beauty (PDF)
Præsentation af produkterne fra Kannaway v/ Lene West (video)


Loading the player ...

Cannabis Beauty... Helt naturlig plantebaseret prisvindende hudplejeserie

Loading the player ...

Cannabis Beauty